ESCONT PARTNERS je društvo za savjetovanje u poslovanju čiji članovi imaju dugogodišnje iskustvo koje klijentima omogućava odgovore, rješenja i podršku u njihovom poslovanju. Kada se nađete sa dodatnim izazovima u poslovanju, ne morate ih rješavati sami, tu smo za Vas. 

Imamo tim stručnjaka koji su spremni pomoći Vam u rješavanju, da li bilo problema ili prilika. Naš glavni cilj je pomoći Vama prijeći bilo koju prepreku u Vašem poslovanju.

VIZIJA

Da se naši klijenti osjećaju kod nas kao kod kuće, da zajedno dolazimo do rješenja i da gradimo jedan prijateljski poslovan odnos. Da gradimo poslovan odnos temeljen na povjerenju, a sve kako bi bili transparentni, brzi i efikasni. Vjerujemo da je to put gdje će se klijent osjećati najugodnije uz najbolje rezultate.

MISIJA

Naša osnovna misija je biti podrška našim klijentima u njihovom poslovanju, a sve kako bi naši klijenti bili bliže svom cilju. 

Omogućavamo klijentima „Tailor made“ konzultantske usluge kako bi se što bolje prilagodili svakom klijentu, te mu ponudili najbolju moguću uslugu.