O nama

ESCONT PARTNERS je društvo za savjetovanje u poslovanju čiji članovi imaju dugogodišnje iskustvo koje klijentima omogućava odgovore, rješenja i podršku u njihovom poslovanju. Kada se nađete sa dodatnim izazovima u poslovanju, ne morate ih rješavati sami, tu smo za Vas. Imamo tim stručnjaka koji su spremni pomoći Vam u rješavanju, da li bilo problema ili prilika. Naš glavni cilj je pomoći Vama prijeći bilo koju prepreku u Vašem poslovanju.

Zašto Escont partners

Iskustvo

Preko 20 godina u financijskom sektoru

Induvidualan pristup

Svaki klijent, svaki projekt i svaka bilanca je drugačija

Stručni tim

Dugogodišnje financiranje Micro i SMB poduzeća kroz bankarski sektor

Posvećenost klijentu

Ako Vam možemo pomoći u razvoju niti jedan projekt nije težak

Vizija

Da se naši klijenti osjećaju kod nas kao kod kuće, da zajedno dolazimo do rješenja i da gradimo jedan prijateljski poslovan odnos. Da gradimo poslovan odnos temeljen na povjerenju, a sve kako bi bili transparentni, brzi i efikasni. Vjerujemo da je to put gdje će se klijent osjećati najugodnije uz najbolje rezultate.

Misija

Naša osnovna misija je biti podrška našim klijentima u njihovom poslovanju, a sve kako bi naši klijenti bili bliže svom cilju. 

Omogućavamo klijentima „Tailor made“ konzultantske usluge kako bi se što bolje prilagodili svakom klijentu, te mu ponudili najbolju moguću uslugu.

ESCONT PARTNERS d.o.o.

Lastovska ulica 12, 10 000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 30055216884

Kontakt:
info@escontpartners.hr