Usluge

Escont Partners se fokusira na potrebe i ciljeve svakog klijenta pojedinačno te pruža prilagođene savjete i rješenja koja odgovaraju specifičnim izazovima s kojima se klijent suočava.

KONZULTANTSKE USLUGE

Nakon snimke postojećeg stanja izrađujemo plan prilagođen potrebama klijenta

INVESTICIJSKO SAVJETOVANJE

  • Rješenja za dodatna ulaganja i investicije kako bi se povećao rezultat društva.

  • Otkup dospjelih tražbina koja su osigurana nekretninama.

RJEŠENJE ZA FINANCIRANJA

pronalaženja rješenja za planiranje kratkoročne likvidnosti, te restrukturiranje obaveza koja klijent ima kod poslovnih banaka

Specifičan oblik financiranja za razvoj novih proizvoda i tehnologija, a sve u svrhu širenja poslovanja, prema kojem vlasnik daje udjele u kompaniji kao kolateral

TRŽIŠTE KAPITALA

Ulaganje viška sredstava u domaće ili svjetsko tržište kapitala:

  • Dionice
  • Obveznice
  • Comodities

Savjetovanje klijenta o potencijalnom izdavanju obveznica

naši benefiti

Induvidualni pristup

Escont Partners uspješno surađuje s klijentima kako bi dublje razumio njihovu jedinstvenu situaciju i specifične potrebe. Na temelju tog razumijevanja, pružamo prilagođene savjete i rješenja koja ciljaju zadovoljiti te potrebe. Naš cilj je pomoći klijentima da postignu bolje rezultate u upravljanju ljudskim resursima, upravljanju promjenama i razvoju organizacija. Vjerujemo da ovi napori mogu imati pozitivan utjecaj na njihovu uspješnost i konkurentnost na tržištu.

naši benefiti

Induvidualni pristup

Escont Partners surađuje s klijentima kako bi se razumjela njihova jedinstvena situacija i potrebe, te prilagodili svoje savjete i rješenja kako bi zadovoljili te specifične potrebe. To omogućuje klijentima da postignu bolje rezultate u upravljanju ljudskim resursima, upravljanju promjenama i razvoju organizacija, što može pozitivno utjecati na njihovu uspješnost i konkurentnost.

ESCONT PARTNERS d.o.o.

Lastovska ulica 12, 10 000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 30055216884

Kontakt:
info@escontpartners.hr